Arnavut dolması nasıl yapılır?

Arnavut dolması nasıl yapılır?

ABONE OL
Haziran 1, 2024 09:57
Arnavut dolması nasıl yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleneksel lezzetlerin modern dokunuşla buluştuğu Arnavut Dolması, sofralarınızın yeni yıldızı olmaya aday. Hazırlaması kolay ve tadı damağınızda kalacak bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Kırmızı biberin en lezzetli hali: Arnavut Dolması tarifi...

Arnavut mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan Arnavut Dolması, iç harcındaki özel karışımı ve üzerine dökülen sosuyla kendine özgü bir tat sunuyor. Hafifliği ve doyuruculuğuyla sofralarınıza lezzet katacak olan Arnavut Dolması, kolay hazırlanışıyla da dikkat çekiyor. Peki, kırmızı biberin en lezzetli tarifi olan bu yemek nasıl yapılır? İşte Arnavut Dolması tarifi…

Kırmızı biberin en lezzetli hali: Arnavut Dolması tarifi...

ARNAVUT DOLMASI TARİFİ

Malzemeler:

10 adet kapya biber

1 adet soğan

1 paket kültür mantarı

1 adet büyük boy domates

2 adet yeşil biber

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

2 yemek kaşığı zeytinyağı

70 gram ceviz içi

Sosu için:

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı limon suyu

1 yemek kaşığı elma sirkesi

2 diş sarımsak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP