Toros Tarım, İSO 500 Listesi’nde yükselişte…

Toros Tarım, İSO 500 Listesi’nde yükselişte…

ABONE OL
Ekim 3, 2023 14:11
Toros Tarım, İSO 500 Listesi’nde yükselişte…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarımın sesi– Toros Tarım, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022 yılı için açıkladığı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) araştırmasında geçen yıla göre 10 sıra birden yükselerek 46.’lığa yerleşti.

Türkiye’de en büyük 50 kuruluşu arasında yer almasından mutluluk duyduklarını belirten Toros Tarım Genel Müdürü Ahmet Eren, açıklamasında şunları söyledi:

“Mineral gübreler, organik/organomineral gübreler ile suda eriyebilen özel gübreler konularında faaliyet gösteren şirketimiz, üretim ve Pazar bazında ülkemizin en büyük kuruluşu olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sektöründe liderliğini sürdüren şirketimiz, bu değerli listede elde ettiği sıralamayla ülkemizin en büyük 50 kuruluşundan biri olduğunu da ortaya koydu.

Yurt dışına yaptığı satışla da ülke ekonomisine katkıda bulunan şirketimiz, 2022 yılında 13 ülkeye yaptığı satışla altıncı kez arka arkaya İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde Gübre İhracatı Şampiyonluğunu elde etti. Ülkemizde tarımsal faaliyetlerin gelişimine verdiğimiz desteği yurt dışına da başarıyla taşımış olmak, bizim için büyük bir onur. Ülkemizin hem üretimde hem de yurt içi ve yurt dışı satışlarda en büyük isimlerinden biri olmanın verdiği sorumlulukla, faaliyetlerimizi daha da ileri taşımaya devam edeceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP