Minikler Evcil Hayvanlar Parkı’nı gezdi…  

Minikler Evcil Hayvanlar Parkı’nı gezdi…  

ABONE OL
Aralık 27, 2023 10:03
Minikler Evcil Hayvanlar Parkı’nı gezdi…  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara/ Tarımın Sesi– Anakent Belediyesi, Başkentli minikleri Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda konuk etti. Kent genelindeki çeşitli okullardan gelen minikler, öğretmenleri ile Anakent Belediyesi ekipleri eşliğinde hayvanlarla iç içe bir gün geçirme olanağı buluyor.

Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda düzenlenen etkinliklerde çocuklar, hayvanlarla daha yakın iletişim kurarken hayvanlara ilişkin de bilgi sahibi oldu.
betist giriş

Ankara’nın sembolleri arasında yer alan endemik türe sahip Ankara tavşanı, Ankara keçisi, Ankara güvercini, Ankara kedisi ile Ankara arısı da Anakent Belediyesi Başkent Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenen “Başkentin Beş Beyazı” adlı tiyatro oyunuyla miniklere tanıtıldı.

Hayvan haklarına duyarlılığı artırmak , bilinçlendirerek farkındalık oluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Aydın Kayalı, “Amacımız çocuklara hayvan sevgisini kazandırmak ve farklı türden hayvanları gösterip bunlara yakından temas edebilmelerini sağlamak” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP