Dünya Türk Kahvesi Günü’nde kahveler Kahve Dünyası’ndan!

Dünya Türk Kahvesi Günü’nde kahveler Kahve Dünyası’ndan!

ABONE OL
Aralık 5, 2023 10:34
Dünya Türk Kahvesi Günü’nde kahveler Kahve Dünyası’ndan!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültürümüzün en önemli değerleri arasında yer alan Türk kahvesi, “UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi”nde de yer alıyor.

Telvesiyle birlikte pişen dünyadaki tek kahve olma özelliğini taşıyan Türk kahvesinin bu listeye girdiği tarih olan 5 Aralık her yıl “Dünya Türk Kahvesi Günü” olarak kutlanıyor.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, Türk kahvesinin lezzeti kadar geleneğini de yaşatan Kahve Dünyası’nda özel tasarım fincanlarda sunulan Türk kahvesi, yanında su ve çeşitli lezzetlerle servis ediliyor.

Günümüzde Kahve Dünyası’ndaki her iki masadan birinde en az bir fincan Türk Kahvesi siparişi veriliyor. Kurulduğu günden bu yana Türk kahvesi kültürünü yaşatmayı ve tüm dünyaya tanıtmayı kendine misyon edinen Kahve Dünyası, her yıl olduğu gibi bu yıl da 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nü misafirleriyle birlikte kutluyor.

5 Aralık Salı günü Kahve Dünyası mağazalarına gelen herkese taptaze çekilmiş Türk kahvesini ikram eden Kahve Dünyası, online mağazasından yapılan alışverişlerde ise 100 gr. Türk Kahvesi hediye ediyor.

Kahve Dünyası’nın 5 Aralık sürprizleri bunlarla da bitmiyor; siparişiniz üzerine çekilen Taze Çekilmiş Türk Kahvesi bugün özelinde yüzde 20 indirimle sunuluyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP