Adana Tarım Fuarı 16. kez açıldı…

Adana Tarım Fuarı 16. kez açıldı…

ABONE OL
Kasım 8, 2023 15:18
Adana Tarım Fuarı 16. kez açıldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarımın Sesi– 16. kez kapılarını açan Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı, tarımın her alanında, ayrıca bahçecilik ekipmanları konularında gereksinilecek her türlü donanımı ziyaretçilerin beğenisine sunarak, üretici ile son kullanıcıyı bir araya getiriyor.

Çukurova’nın en büyük tarım buluşması olarak nitelendirilen fuarda; traktörler, biçerdöverler, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, zirai ilaçlar, gübreler, tohum, fide, fidan, çiçekçilik, sera teknolojileri, su ve sulama sistemleri çiftçilik ekipmanları, hayvan sağlığı ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, tarımsal ürünler, Agro bilişim ürün grupları sergileniyor.

Fuara ilişkin açıklama yapan Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, etkinliğin önemine vurgu yaparken şunları söyledi:

Adana Tarım Fuarı, geçtiğimiz yıllara oranla metrekare olarak yüzde 20, katılımcı firma sayısı olarak da yüzde 15’lik bir büyümeyle kapılarını açtı. 150’ye yakın firma ve firma temsilciliği fuara katılıp ziyaretçilerini ağırlıyor. Her sene katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile geçen fuarın bu sene de beklentilerimizin çok üzerinde açılmasından memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Fuar, beş gün boyunca sadece son gün 17.00’ye kadar olacak şekilde 9.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP