İBB’den küçük ölçekli balıkçıya destek

İBB’den küçük ölçekli balıkçıya destek

ABONE OL
Kasım 24, 2023 14:52
İBB’den küçük ölçekli balıkçıya destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BEYKOZ / İSTANBUL- Tarımın Sesi– İstanbul Anakent Belediye’nin (İBB) İstanbullu balıkçılara desteği artarak devam ediyor. “Küçük Ölçekli Balıkçılara Koruyucu Donanım Malzemesi Dağıtımı Töreni”, CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul genelinde, küçük ölçekli balıkçı teknelerinin tüm tekneler içindeki oranının yüzde 91 olduğunu, ancak bu teknelerin toplam üretimin ancak yüzde 10’unu gerçekleştirdiği bilgisini paylaşan İmamoğlu, şunları söyledi:

“İyi ki bu desteği veriyoruz. Onların işini bir miktar kolaylaştırıyoruz. Ekonomik koşullar çok ağırlaştı. Az önce değerli başkanımız da ifade etti. Belki teknesinin mazotunu bile alamıyor esnafımız. Hayat, öyle enteresan bir boyut evrildi ki, cebimizdeki para küçüldükçe küçüldü. Gelirimiz, harcamalarımız karşısında ne yazık ki küçüldükçe küçüldü. Bu kötü ekonomi yönetiminin bizi taşıdığı boyuttur. Bundan, bu kusurdan kimse sıyrılamaz. Dünyada savaşın içinde olan ülkeler bile ekonomisini büyütebiliyorsa ya da enflasyon altında halkını ezdirmiyorsa, biz, Türkiye Cumhuriyeti olarak, neredeyse üç haneli enflasyon rakamlarına tırmanmışsak, bu tam bir basiretsizlik, tam bir beceriksizliktir. Bunun başka bir adı yok.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP