New Holland Adana Tarım Fuarı’nda

New Holland Adana Tarım Fuarı’nda

ABONE OL
Aralık 27, 2023 09:52
New Holland Adana Tarım Fuarı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör’ün pazar lideri markası New Holland, 16. Adana Tarım Fuarı’nda en yeni, çevreci ve güçlü modelleriyle dikkat çekiyor. Çalışmaları konusunda bilgi veren TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, Faz 5 emisyon seviyesindeki yeni kuşak motor teknolojisiyle yüksek performans ve verimliliği bir arada sunan ürünlerini Adanalı çiftçilerle buluşturmanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

Canbeyli, açıklamasında “‘Geleceğe Hazırlar’ amacımız ve ‘Geleceğe Etki’ sürdürülebilirlik stratejimiz doğrultusunda durmaksızın çalışıyoruz. Türk tarımını ileri taşımak, çiftçilerimizi verimli ve sürdürülebilir bir tarım için modern teknolojilerle buluşturmak adına ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz. 17 yıldır aralıksız pazar lideri olan New Holland ailesinin Faz 5 motor teknolojisine sahip yeni üyeleri T4B, T3S ve T5 Bluemaster serisini Adana’da sergilemekten mutluluk duyuyoruz. New Holland FR650 Kendi Yürür Silaj Makinesi, CX5.90 Biçerdöver, Density Büyük Balya ve ProBelt Silindirik Balya Makinelerimizin de çiftçilerimizin beğenisini kazanacağına inanıyoruz. Geniş ürün yelpazemizi incelemek üzere tüm üreticilerimizi standımıza bekliyoruz.” dedi.
tarafbet
 İndirim, Yakıt Puan ve Sabit Fiyat Kampanyası

Adana Tarım Fuarı’na özel kampanya kapsamında New Holland T7 ve T7HD model traktör alanlara 100.000 TL değerinde, küçük ekipman alımlarında ise 10.000 TL değerinde Opet Yakıt Puan hediye ediliyor.

Kasım ayında New Holland markalı yerli traktör alımlarında, tüm ekipmanlarda geçerli 15.000 TL indirim çiftçileri bekliyor. 800.000 TL’ye varan 2 yıl vadeli uygun faiz oranları ve yıl sonuna kadar yapılan yerli traktör alımlarında sabit fiyat kampanyası da sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP