Üreticilere tarımsal inovasyon merkezi müjdesi

Üreticilere tarımsal inovasyon merkezi müjdesi

ABONE OL
Şubat 20, 2024 08:58
Üreticilere tarımsal inovasyon merkezi müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Tarımın Sesi– Anakent Belediyesi, Mersin’de tarımın önünü açmaya ve üretici girdi maliyetleri altında ezdirmemek için destek atılımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda tarımsal destekleri sürdüren Anakent Belediyesi, Akdeniz ilçesindeki üreticilerin yüzlerini güldürdü. Belediye Başkanı Vahap Seçer de ‘Akdeniz ilçesi Tarımsal Destekler Töreni’ne katılarak üreticilerle bir araya geldi.

Mersin’de 2.5 milyon insanın yaşadığını anımsatan Seçer, Anakentin herkesin belediyesi olduğunu, kendisinin de herkesin Belediye Başkanı olduğunu vurgulayarak, Anamur’dan Tarsus’a her bölgeye eşit ve adaletli hizmet götürdüklerini, Tarımsal İnovasyon Merkezi’nin bilgilerini de aktararak şunları söyledi:

Fide, fidan üretimi serası kuracağız. Toprak analizi, kompost gübre üretimi, çocuk tarım alanı olacak. Çocuklara tarımı ve tarım bilincini öğreteceğiz. Üretimi küçüklükten öğrensinler. Üretici eğitim birimimiz olacak. Burada üreticilere nasıl dikim, ilaçlama ve aşı yapılır bunları öğreteceğiz.

Biz çalışan, üreten, didinen, helal kazanç için gecesini gündüzüne katan Mersinlileriz. Güçlü bir memleketiz, güçlü bir halkız. Onun için üretime, üreticiye destek veriyoruz. Hamasetle değil, uygulamayla, icraatla yapıyoruz. Üreten, çalışan herkese destek var.” 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP