Çiftçiler Günü’ne özel avantajlar 

Çiftçiler Günü’ne özel avantajlar 

ABONE OL
Mayıs 14, 2024 14:50
Çiftçiler Günü’ne özel avantajlar 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftçilerin temel girdilerinin sağlanmasında önemli bir rol oynayan, faizsiz dönem avantajıyla geri ödeme olanağı sunan TEB Harman Kart, çiftçilere tüm tarımsal girdi alımlarında, ivedi nakit gereksinmelerinde, Bağ-Kur priminde, fatura ödemelerinde avantaj sağlıyor. Ayrıca iş birlikleri kapsamında TEB Harman Kart kullanıcıları alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, desteklere ilişkin açıklama verirken şunları söyledi:

Tarımın sürdürülebilirliğine ve çiftçilerimizin üretmeye devam edebilmeleri için tarımsal sermaye ihtiyaçlarına katkı sağlıyoruz. Çiftçilere sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi dijital dünyanın değişen tüketici ihtiyaçlarına uygun olarak geliştiriyoruz. Bu doğrultuda, banka olarak çiftçilerimize daha hızlı hizmet verebilmek için sistemlerimizi teknolojik yatırımlarla daha da güçlendirdik. Şubelerimizdeki hızlı ilerleyen tarım kredi başvurusu, değerlendirme ve onay süreçlerimizi bir adım öteye taşıyarak müşterimizin finansman ihtiyacını dijital kanallardan karşılayabiliyoruz.

Müşterilerimizin şubelerimizle şube dışı kanallardan bankacılık hizmetlerimizden faydalanabilmeleri için süreçlerimizi dijitalleştirdik. Geliştirdiğimiz bankacılık uygulamalarımızla müşteri ediminde ve tarımsal finansman ihtiyaçlarında hızlı ve minimum temasla bankacılık hizmeti sunuyoruz. Bunlarla birlikte, çiftçilerimiz artık uygulamamız üzerinden de ihtiyaç duydukları krediyi anında kullanabiliyor, ayrıca Harman Kart’ın avantajlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.” 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP