“Borsa olarak işlevimizi yerine getiriyoruz…”

“Borsa olarak işlevimizi yerine getiriyoruz…”

ABONE OL
Aralık 27, 2023 11:34
“Borsa olarak işlevimizi yerine getiriyoruz…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Tarımın Sesi– 2023 yılının son meclis toplantısında konuşan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, mevsimsel değişimlere dikkat çektiği konuşmasının ardından, ATB olarak tarıma yaptıkları katkılardan söz etti.

Daha önceki konuşmalarında “Türkiye’de hedefine ulaşamayan, bir türlü istenilen noktaya getirilemeyen tarım politikamız var” diyerek, tarımsal üretimde yaşananlara vurgu yapan Bilgiç, yaşanan sıkıntılara karşın bölge tarım ve ekonomisine hizmet ettiklerini belirtirken şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında işlem hacmi olarak 25 milyar olarak koyduğumuz hedefimizi neredeyse iki katına çıkaracak hale doğru ilerliyoruz. Bu başarıda Adana Ticaret Borsası yönetimi, meclisi ve çalışanları olarak işlevimizi iyi bir şekilde yaptığımızı gösteriyor. Çünkü bu başarı hepimizin gayreti sonucu ortaya çıkıyor. Birlikteliğimiz olmasa başaramazdık. Bizlere Cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmetle ve minnetle bir kez daha buradan anmak istiyorum. İnşallah 2024 yılı sağlık ve huzur içinde geçireceğimiz; Adana ekonomisine, Adana tarımına, Adana ticaretine Adana ticaret borsası olarak hep birlikte katkı sağlayacağımız bir yıl olur. Bu vesileyle 2024 yılının üyelerimize, üreticilerimize ve tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.”

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP